Ecogarantie -serfitikaatti

Ecogarantie on yritys- ja ympäristömerkki, jolla on erityisen tiukat ohjeet ja jonka tavoitteena on merkitä aitoja ekologisia tuotteita.

Ecogarantie takaa:

  • Turvallisuuden: Sertifioidut tuotteet eivät täytä vain Ecogarantie-standardeja, vaan myös kaikki eurooppalaisen lainsäädännön kriteerit. Sertifikaatti takaa, että tuotteille ei ole tehty eläinkokeita.
  • Ympäristönsuojelun/kestävän kehityksen: Tuotteiden ainesosien on täytettävä korkeat standardit. Kaikki luonnolliset uutteet ovat 100 % orgaanisia ja niiden tulee olla biohajoavia. Varmistetaan myös, että yritykset toimivat kestävästi myös resurssienhallinnan, tuotannon tai kuljetusten osalta.
  • Tasa-arvon: Sertifioidut yritykset puolustavat tasa-arvoa ja noudattavat sosiaalisen ja ekologisen vastuun politiikkaa. Pääasia on, että reilut hinnat maksetaan ja tarjotaan tavarantoimittajille ja asiakkaille.
  • Neutraaliuden: Ecogarantie tekee tiivistä yhteistyötä kolmen riippumattoman valvontaelimen kanssa varmistaakseen sertifikaattien täydellisen puolueettomuuden. Raportin perusteella Ecogarantie päättää, sertifioidaanko tuotteet tai yritys vai ei.

Ecogarantie: 65 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.