beeskin Mehiläisvahaliina

Helppo puhdistaa ja käsitellä

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Bee's Wrap Mehiläisvahakangas aloituspakkaus
gaia Mehiläisvahaleipäpussi
Dantesmile Mehiläisvahaliina
Kuvaus tuotteesta

Tähän beeskin-mehiläisvahaliinaan voit kääräistä ruokatarvikkeet helposti ja pitää ne tuoreina. Valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista (puuvilla, mehiläisvaha, hartsi, jojobaöljy). Tätä muovitonta tuotetta voidaan käyttää yleisesti kulhojen ja lautasten peittämiseen. Voit kietoa myös leivät, juustot, hedelmät ja vihannekset tähän liinaan, jotta ne pysyvät kauemmin tuoreina.

Helppo käyttää:

  • Aseta liina voileivän, hedelmien tai vihannesten päälle. Paina liinaa voimakkaasti. Kehon lämpö saa liinan pehmenemään, ja se asettuu ruokatarvikkeiden päälle kuin toinen ihon. Jääkaapissa liina taas kovettuu, ja se on kuin muovikansi. Huoneenlämmössä se taas pehmenee. Ei sovi käytettäväksi raa'an kalan, lihan tai ananaksen kanssa.

Hoito ja puhdistus:

  • Tämä mehiläisvahaliina on helppo puhdistaa pelkällä kylmällä vedellä ja alkoholittomalla tiskiaineella. Jos haluat desinfioida beeskin-liinasi, täytä tiskiallas vedellä ja laita sinne hieman etikkaa. Upota liina sinne ja huuhtele se sitten kirkkaalla vedellä. Taputtele kuivaksi astiapyyhkeellä ja anna kuivua huoneenlämmössä. Älä aseta lämpöpatterin päälle.

Huomautus: logistisita syistä kuviota ei valitettavasti voida valita - siksi toimitettu tuote saattaa poiketa tuotekuvasta.

Tuotetyypit: Mehiläisvahaliinat
Merkki: beeskin

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta beeskin Mehiläisvahaliina

2 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
1 (25%)
4 tähteä
1 (25%)
3 tähteä
2 (50%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

4 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 2 arvostelua löytyy muilla kielillä.