beeskin Multipakkaus

Hyvä vaihtoehto muovikelmulle

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Käsinvalmistettu
  • 100 %:sti biohajoava
  • Suojaa elintarvikkeita ilmalta ja kosteudelta

Vastaavia tuotteita:

Bee's Wrap Mehiläisvahakangas aloituspakkaus

Kuvaus tuotteesta

Tämä mehiläisvahaliina suojaa elintarvikkeita ja pitää ne ihanan tuoreina. Liina asettuu tiiviisti hedelmien, vihannesten ja muiden ruokien päälle. Liinat valmistetaan puuvillasta, mehiläisvahasta, hartsista ja jojobaöljystä. Näin elintarvikkeet saavat hengittää ja niiden säilyvyys pitenee.

Käyttömahdollisuuksia:

  • Koko "S" (15 x 15 cm) pulloille, ½ sitruunalle, pienelle kannulle tai rusinoille pieniksi mukaanotettavaksi kuoreksi.
  • Koko "M" (25 x 25 cm) lautasten peittämiseen tai juuston paketointiin, 1/2 mangolle tai hunajamelonille.
  • Koko "L" (35 x 35 cm) isompien kulhojen ja kuppien peittämiseen. Voit säilyttää siinä myös salaatinpään, leipää tai tuoreita yrttejä.

Helppo käyttää:

Aseta liina voileivän, hedelmien tai vihannesten päälle. Paina liinaa voimakkaasti. Kehon lämpö saa liinan pehmenemään, ja se asettuu ruokatarvikkeiden päälle kuin toinen ihon. Jääkaapissa liina taas kovettuu, ja se on kuin muovikansi. Huoneenlämmössä se taas pehmenee. Ei sovi käytettäväksi raa'an kalan, lihan tai ananaksen kanssa.

Hoito ja puhdistus:

Tämä mehiläisvahaliina on helppo puhdistaa pelkällä kylmällä vedellä ja alkoholittomalla tiskiaineella. Jos haluat desinfioida beeskin-liinasi, täytä tiskiallas vedellä ja laita sinne hieman etikkaa. Upota liina sinne ja huuhtele se sitten kirkkaalla vedellä. Taputtele kuivaksi astiapyyhkeellä ja anna kuivua huoneenlämmössä. Älä aseta lämpöpatterin päälle.

Huomautus: logistisita syistä kuviota ei valitettavasti voida valita - siksi toimitettu tuote saattaa poiketa tuotekuvasta.

Tuotetyypit: Mehiläisvahaliinat, Tuotepaketit
Merkki: beeskin

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta beeskin Multipakkaus

4,0 5 tähdestä
5 tähteä
0 (0%)
4 tähteä
1 (100%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

1 arvio