Biolu "Green House" lahjasetti

Monipuolinen paketti siisteyteen!

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Biolu Palasaippuoiden lahjalaatikko
ecoLiving Keittiötarvikesetti
Sonett Käsisaippua-lahjasetti
Kuvaus tuotteesta

Tällä upealla setillä voit lahjoittaa jouluna paljon siisteyttä tai tuoda kotiin tiivistetyn kuorman tehokkaita puhdistusaineita pyykin, astioiden ja kodin tarpeisiin!
Se sisältää neljä 1 litran biolùn tuotetta, jotka on pakattu kierrätyskangasjätteistä valmistettuun uudelleenkäytettävään lahjapussiin ja jotka tarjoavat kimaltelevaa puhtautta ja hyviä tuoksuja ympäristöystävällisesti!

Setin tuotteet:

  • Sitruunatiskiaine: Kasvitensidit poistavat tehokkaasti kaikenlaiset jäämät astioistasi, kun taas hieno sitruunan tuoksu takaa raikkauden tunteen. Edullinen pesuaine ei sisällä petrokemiallisia ainesosia, fosfaatteja, väriaineita, parabeeneja tai synteettisiä hajusteita ja on siksi nopeasti biohajoava.
  • Appelsiini yleispuhdistusaine: Tämä monipuolinen puhdistusaine poistaa rasva- ja likajäämät kaikilta pestävissä olevilta pinnoilta ja hemmottelee aisteja hienolla appelsiinin tuoksullaan, joka tulee eteerisistä öljyistä. Luonnollisen koostumuksensa ansiosta se on myös erittäin ympäristöystävällinen.
  • Nestemäinen Marseille-pyykinpesuaine sitruunaruoho: Varmistaa hygieenisesti puhtaan värillisen ja valkoisen pyykin ja sopii sekä käsi- että konepesuun. Glyseriini toimii luonnollisena huuhteluaineena ja eteeristen öljyjen ansiosta pyykkisi tuoksuu raikkaasti sitruunaruoholta.
  • Passionkukka-huuhteluaine: ei vain tee pyykistä ihanan pehmeää, vaan myös helpottaa silitystä, neutraloi epämiellyttäviä hajuja ja antaa tekstiileille pitkäkestoisen, hedelmäisen kukkaistuoksun.

Huomautus:

  • Lue etiketit, käyttöohjeet ja tuotetiedot huolellisesti ennen käyttöä.
  • Lahjapussin väri valitaan sattumanvaraisesti.
Tuotetyypit: Tuotepaketit
Merkki: Biolu

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Biolu "Green House" lahjasetti