Biolu "Perfect Laundry" lahjasetti

Uskomattoman puhtaat ja pehmeät tekstiilit!

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Biolu Palasaippuoiden lahjalaatikko
Nestemäinen pyykinpesuaine, appelsiininkukka

Kuvaus tuotteesta

Haluatko, että pyykkisi on ihanan puhdasta, hygieenistä ja ihanan tuoksuvaa, eli täydellistä? Sitten olet löytänyt juuri oikeat tuotteet!
Tämä setti sopii joko joululahjaksi tai itselle. Se sisältää neljä korkealaatuista 1 litran tuotetta biolùlta, jotka hemmottelevat tekstiilejäsi kuituihin asti ja ovat myös erityisen ympäristöystävällisiä. Nämä neljä mahtavaa tuotetta on pakattu kierrätyskangasjätteistä valmistettuun uudelleenkäytettävään ekopussiin, jota voidaan käyttää sekä lahjapakkauksena että ostoskassina.

Setin tuotteet:

  • Appelsiininkukka nestemäinen pyykinpesuaine: Soveltuu ihanteellisesti värilliselle ja valkoiselle pyykille, ei sisällä fosfaatteja, parabeeneja ja väriaineita ja sisältää sisältämien eteeristen öljyjen ansiosta upean appelsiinikukkien tuoksun.
  • Villan ja hienopyykin pesuaine laventeli: Hoitaa herkkiä kankaita runsaasti ja ympäröi ne upealla laventelin tuoksulla, ilman synteettisiä tuoksuja ja korkealaatuista glyseriiniä pehmennysaineena.
  • Granaattiomena huuhteluaine: Varmistaa pehmeän ja hedelmäisen puisen tuoksuisen pyykin, suojaa kuituja eikä sisällä mineraaliöljyjä, parafiineja tai SLES:iä.
  • Jasmiini huuhteluaine: Hellävarainen koostumus hoitaa tekstiilikuituja, tekee pyykistä miellyttävän pehmeää ja helpottaa silitystä. Jasmiini, ruusu ja myski antavat pyykille miellyttävän tuoksun, joka kestää pitkään.

Huomautus:

  • Lue etiketit, käyttöohjeet ja tuotetiedot huolellisesti ennen käyttöä.
  • Lahjapussin väri valitaan sattumanvaraisesti.
Tuotetyypit: Tuotepaketit
Merkki: Biolu
Ominaisuudet: Vegaaninen

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Biolu "Perfect Laundry" lahjasetti