Biolu "Softness & Scent" lahjasetti

Kaikki mitä pyykki tarvitsee

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Biolu Palasaippuoiden lahjalaatikko
Nestemäinen pyykinpesuaine, appelsiininkukka

Kuvaus tuotteesta

Etsitkö lahjaideaa jouluksi? Tällä setillä voit lahjoittaa todellisen kokonaisvaltaisen paketin pyykkiä varten!
Se sisältää neljä hienostunutta biolùn 1 litran kokoista tuotetta, jotka takaavat hygieenisesti puhtaan, pehmeän ja ihanan tuoksuvan pyykin - miellyttävän raikkauden tunteen iholla!
Settiä täydentää loistava kierrätystuote: kierrätyskangasjätteistä valmistettu ekologinen laukku toimii lahjakassina, jota voi sitten käyttää monella tavalla uudelleen, esimerkiksi ostoskassina.

Setin tuotteet:

  • Nestemäinen pyykinpesuaine punainen omena: Jopa alhaisissa lämpötiloissa se puhdistaa värillisen ja valkoisen pyykin kuituihin asti ja antaa tekstiileille kirpeän, hedelmäisen tuoksun. Koostumus ei sisällä silikoneja, optisia kirkasteita, entsyymejä ja parafiineja, ja se on dermatologisesti testattu.
  • Appelsiininkukka nestemäinen pyykinpesuaine: Täysin ilman fosfaatteja, parabeeneja ja synteettisiä tuoksuja, se varmistaa säteilevän puhtaan valkoisen ja värillisen pyykin, joka tuoksuu appelsiinin raikkaalta. Ympäristöystävällisen koostumuksensa ansiosta se on täysin biohajoava.
  • Jasmiini huuhteluaine: suojaa kuituja, tekee pyykistä miellyttävän pehmeää ja helpottaa silitystä. Jasmiinin, ruusun ja myskin vuorovaikutus antaa tekstiileille pitkäkestoisen, eksoottisen tuoksun.
  • Passionkukka huuhteluaine: neutraloi epämiellyttäviä hajuja, varmistaa pehmeät kuidut ja peittää pyykin kukkaisen hedelmäisellä tuoksulla, joka kestää ja hemmottelee aisteja.

Huomautus:

  • Lue etiketit, käyttöohjeet ja tuotetiedot huolellisesti ennen käyttöä.
  • Lahjapussin väri valitaan sattumanvaraisesti.
Tuotetyypit: Tuotepaketit
Merkki: Biolu
Ominaisuudet: Vegaaninen

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Biolu "Softness & Scent" lahjasetti