FAIR ZONE - muovitonta puhtautta

Innovatiivisia muovittomia tuotteita kotiisi

FAIR ZONE on saksalaisen FAIR SQUARED -yrityksen brändi, joka on vuodesta 2005 lähtien kampanjoinut sen puolesta, että reilu kauppa pääsisi myös hygienian ja siivouksen aloille.
FAIR ZONE edustaa reiluista raaka-aineista valmistettuja innovatiivisia tuotteita ja pyrkii myös pysäyttämään päivittäisen muovitulvan ja luomaan älykkäitä, muovittomia kodin apuvälineitä, jotka eivät ole millään tavalla toiminnaltaan tai ulkonäöltään perinteisiä tuotteita huonompia.
Monet näistä tuotteista on valmistettu reilun kaupan luonnonkumista Sri Lankasta, ja varmistaakseen, että lateksilla on oikea tiivistejärjestelmä, FAIR ZONE oli myös tärkeä osa Fair Rubber eV:n perustamista.
FAIR ZONE tekee vaikutuksen läpinäkyvillä tuotantoprosesseillaan, kaikkien tuotantoon osallistuvien oikeudenmukaisella kohtelulla sekä johdonmukaisella eläinkokeiden ja lapsityövoiman välttämisellä.
Ympäristön mahdollisimman vähäiseksi kuormittamiseksi kiinnitetään huomiota kestäviin tuotantomenetelmiin ja mahdollisimman pieniin ekologisiin jalanjälkiin sekä vältetään arvokkaiden luonnonvarojen tarpeetonta kulutusta.

FAIR ZONE: 18 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.