Green Hygienen ympäristöystävällinen hygieniapaperi

Luonnolliset ja kestävät päivittäistuotteet kotitalouksiin

Resurssia säästävä tuotanto kierrätettävästä jätepaperista yhdistettynä laadukkaaseen mukavuuteen tuottaa ensiluokkaisia hygieniatuotteita päivittäiseen käyttöön. Innovatiivinen Green Hygiene -brändi onnistuu valmistamaan yleisiä kulutushyödykkeitä ympäristöystävällisellä tavalla – se tarkoittaa: 100 % muovitonta, 100 % kierrätettyä ja 100 % CO₂-neutraalia – ja näin maailmasta tulee arkki arkilta vihreämpää.

Green Hygiene: 3 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Ilmastonsuojelu ja metsänsuojelu ovat puhtaan käsittelyn lisäksi selkeästi etualalla Green Hygienessa . CO₂:ta syntyy paperintuotannon aikana, jota Green Hygiene käyttää nykyaikaista tehdasteknologiaa, muovittomia pakkauksia ja tehokkaita kuljetusreittejä - tuotannosta kuluttajalle - vähentämään CO₂-neutraalin standardin vakiinnuttamiseksi tarvittavaan määrään.
Osana Huchtemeier Papier GmbH:ta Green Hygiene voi kutsua itseään myös YK:n ilmastokumppaniksi kestävän kehityksen puolesta ja tukee kestävää metsätaloutta uhanalaisissa ekosysteemeissä tukevaa "Forest Protection, Mataven, Colombia" -projektia. Tämä aloite säilyttää 1 150 200 hehtaaria trooppista sademetsää ja sen biologista monimuotoisuutta. Tämä tarkoittaa infrastruktuurin ja sosiaalipalvelujen luomista alkuperäiskansoille sekä elinolosuhteiden parantamista, talouskasvua ja samalla kotoperäisten kasvilajien ja metsien suojelua.