Ekoblogi

Säästä fiksusti energiaa kotona Säästä fiksusti energiaa kotona

Kaikki ympärillämme kallistuu, energian hinnat nousevat pilviin ja ilmasto kärsii viime vuosien suuren paineen alla, ja monet miettivät - kuinka voin antaa panokseni ja parantaa omaa energiatasettani? Kotitalouden energiansäästövinkkiemme avulla...

Sitruunahappo - kotitalouden monilahjakkuus Sitruunahappo - kotitalouden monilahjakkuus

Kalkkia kylpyhuoneessa, palanut kattila, tahraoja paidassa? Ahdistaako siivoustarvikekokoelmasi värikkäiden pullojen ainesosaluettelo? Tee asia helpoksi itsellesi, nappaa sitruunahappoa ja ratkaise arjen pienet ongelmat!

sodasan - sodasan - "One Ocean" ozeankind-yhdistykselle

Saksalainen ekopioneeri sodasan on sitoutunut suojelemaan meriä - tätä varten yritys tekee yhteistyötä ozeankind-yhdistyksen kanssa. Jokaisesta Limited Edition "One Ocean" -sarjan myydystä tuotteesta lahjojitetaan kiinteä summa.

Sohva ja sohvatyynyt - miten saan ne kunnolla puhtaiksi? Sohva ja sohvatyynyt - miten saan ne kunnolla puhtaiksi?

Tavoitteena helppo, nopea ja tehokas puhdistus ja raikastus! Kun sohva, nojatuolit ja tyynyt puhdistetaan säännöllisesti, niin pöly ja pölypunkit saavat kyytiä eikä niitä synny niin helposti tekstiileihin, ja myös allergiat vähenevät.

Ekologiset puhdistusaineet Ekologiset puhdistusaineet

Kysymys: Miksi ekologisia pesuaineita kannattaa käyttää? Koska ne ovat ympäristöystävällisiä, ihoystävällisiä...

Kuinka siivoan keittiöni oikein? Kuinka siivoan keittiöni oikein?

Keittiö on jokaisen arkipäivän keskipisteenä. Sen vuoksi se on myös usein sotkuinen. Tässä muutama vinkki, kuinka keittiön saa nopeasti esittelykuntoon ja kuinka sen saa pidettyä siistinä. 

Kuinka kylpyhuone kannattaa siivota Kuinka kylpyhuone kannattaa siivota

Siivoaminen ei ole aina hauskaa. Tässä muutama vinkki, jotta siivoaminen sujuisi nopeammin ja lopputulos kestäisi kauemmin. Tänään siivouksen kohteena on kylpyhuone.