Ekologiset puhdistusaineet

Ekologiset puhdistusaineet

Mitä hyötyä on ympäristöystävällisistä tuotteista

Ekologiset vai tavalliset pesuaineet?

Vain sinä yksin voit päättää kumpia käytät! Yleensä kuitenkin täytyy sattua jotakin ennen kuin pesuaineasioita edes tulee miettineeksi. Saattaa olla, että tällä hetkellä pohdit paljon esimerkiksi muovia ja haluaisit vähentää sen käyttöä? Voi myös olla, että joku perheenjäsenesi kärsii erittäin herkästä ihosta ja ei siedä mitään synteettisiä tuoksuja, nikkeliä tai kromia? Likaiset vauvanvaatteet saattavat myös olla täysin uusi haaste sinulle? Tai lapsesi tulevat kotiin jatkuvasti likaisissa ja tahraisissa vaatteissa? Valkoinen pyykki ei ole enää valkoista vaan harmaata?

Aina ei ole välttämätöntä käyttää kemiallisia aineita - ekologisesti tuotetut pesuaineet, jotka sisältävät kasviperäisiä ja mineraalisia ainesosia, eteeriset öljyt ja aktiivihappi ovat yleensä yhtä tehokkaita ja paljon ympäristöystävällisempiä kuin kemialliset ainesosat. Usein myös ekologisilla pesuaineilla on useita sertifikaatteja ja niitä ei ole testattu eläimillä.

Tiesitkö, että

  • puhdas natriumperkarbonaatti poistaa tahrat, tekee harmaantuneista tekstiileistä taas valkoisia ja sillä on desinfioiva vaikutus?
  • Sitruunahappo liuottaa kalkkia ja tekee pyykistä ihanan pehmeää?
  • Sappisaippua nestemäisessä ja kiinteässä muodossa tehoaa erityisesti hedelmä-, veri-, ruoho-, muste- ja rasvatahroille?
  • Nestemäinen pesuaine, joka sisältää puhtaita kasvitensidejä on 100% biohajoava?
  • on mahdollista valmistaa pesuaineita luomulaatuisista kasviöljyistä ilman entsyymejä?
  • ekopuhdistusaineet voidaan pakata joko kierrätettäviin PET-pulloihin tai pahvilaatikoihin?

Nyt kannattaa tutustua Biolindon ekologisiin pesuaineisiin. Biolondo verkkokauppa on osa itävaltalaista niceshop-ryhmää, kaupassa on tarjolla lukuisia eri kansainvälisiä ekologisesti puhtaita puhdistusaineita!