sodasan - "One Ocean" ozeankind-yhdistykselle

sodasan - "One Ocean" ozeankind-yhdistykselle

Yhdessä muovitulvaa vastaan

sodasan on aina ollut edelläkävijä ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen kannalta. "Siivoa puhtaasti" - ekopioneerin iskulause ei ole sattuma. Siksi on vain looginen askel, että sodasan on sitoutunut välttämään muovijätettä. Muutama vuosi sitten heidän tuotteidensa pakkaus vaihdettiin kierrätysmateriaalista valmistettuun muoviin, ja suuret säiliöt ovat olleet siitä lähtien saatavana pussina laatikossa. Nämä suhteellisen pienet eleet säästävät valtavia määriä muovijätettä. Mutta sodasan haluaa tehdä enemmän! Siksi sodasan tukee ozeankind-yhdistystä "One Ocean" -sarjalla. Rajoitettu erä koostuu kolmesta tuotteesta, joiden tuotosta kiinteä summa menee yhdistykselle.

Meret ovat välttämättömiä elämällemme

Meret kattavat 70% maan pinnasta ja niillä on tärkeä rooli elämässämme. Riippumatta siitä, asutko rannikolla vai kaukana merestä - sillä on perustava merkitys koko maapallon elämälle: Meret tuottavat huomattavan määrän happea, tukevat biosfäärin tasapainoa lieventämällä ilmastonmuutoksen seurauksia, ja niissä asuu hyvin erilaisia lajeja, joista osa on vielä tuntemattomia. Voi vain ihmetellä, miksi ihmiset eivät enää kunnioita meriä ja huolehdi niistä! Ihmiset ottavat mitä haluavat, ja mitä ei enää tarvita, heitetään pois. Järkyttävä tulos on, että sadat tuhannet muovijätepalat uivat jokaisella maailman valtameren neliökilometrillä tuhoamalla elämää ja asuintilaa.

ozeankind® eV - ei ratkaisu, vaan osa vastausta

Toisin kuin muut ympäristönsuojelujärjestöt, ozeankind-yhdistyksellä on vain yksi keskeinen aihe, vaikkakin tärkeä aihe: muovijätteet, niiden kierrätys tai uudelleenkäyttö ja myös muovijätteen välttäminen. Avoimuus on erittäin tärkeää: kaikki projektit ovat näkyviä, konkreettisia ja välittömiä. Tällä tavoin jätteet kerätään, tietoisuus muovijätteistä kasvaa ja ennen kaikkea työskennellään lasten kanssa. Ozeankindilla on Saksassa useita tukikohtia, joista järjestetään kuukausittaiset siivoukset. Zanzibarilla on tällä hetkellä projekti, jossa kierrätysyritys Zanrec toimii kumppanina ja yhteistyössä ala-asteen koulujen kanssa.

Päivittäisillä päätöksillämme on merkitystä

On myös tärkeää saada ihmiset tiedostamaan, että jokainen yksilö VOI tehdä jotain - päivittäin tehdään päätöksiä, jotka voivat olla osa vastausta - loppujen lopuksi kukin yksilö päättää päivittäin, kuinka paljon muovijätettä heitetään pois ja tuotetaan. Mutta sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että jokainen muutos, riippumatta siitä kuinka pieni, on tärkeä ja auttaa pitkällä aikavälillä.

sodasan tukee ozeankindia sekä taloudellisen sponsoroinnin että yhteisten projektien kautta.