Maksutapa

Yhteystiedot:

Sähköposti: suomi@biolindo.com

Tilisiirto asiakkaillemme maasta Suomi

Etukäteismaksulla maksettaessa siirrät summan tilauksen jälkeen tilillemme. Kun maksu näkyy meidän päässämme, saat vahvistuksen ja tilauksesi toimitetaan.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen päättämisen jälkeen. Tässä vahvistuksessa on tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten. Ole hyvä ja laita viitenumeroksi tilausnumerosi, sillä muuten emme voi yhdistää maksuasi oikeaan tilaukseen. Heti kun maksusi on saapunut, tilauksesi käsitellään. Normaalisti tämä kestää noin 2-5 arkipäivää.

Ole hyvä ja käytä maksua varten seuraavaa pankkiyhteyttä:

Tilitiedot Suomi:
Tilinhaltija:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau (Austria)
IBAN:AT85 3800 0001 0082 0035
BIC:RZSTAT2G
Pankin nimi:Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG

Laita viestikenttään viitenumeroksi tilausnumerosi.

Tietoja tilisiirrosta:
SEPA-tilisiirrolla on samat kulut, kuin kotimaan sisäisellä maksulla. Kulut jaetaan maksun lähettäjän ja saajan välillä - kumpikin maksaa maansa rajojen sisällä liikkuvan maksun kulut.

Jos tilaat EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun täytyy maksaa itse mahdolliset lisäkulut tilisiirrosta.

Luottokortti

Meillä voit maksaa mukavasti luottokortillasi. Hyväksymme seuraavat kortit: VISA, Mastercard. Luottokortilla maksettaessa laskun summa veloitetaan heti tilauksen tultua. Tämä tapahtuu myös, jos tavara ei ole vielä varastolla ja paketti voidaan lähettää vasta muutaman päivän kuluttua. 

Luottokorttitietoja ei tallenneta systeemiimme, ja saamme ne vain suojattuina.  Oma yhteytemme on SSL-suojattu. Näiden korkeiden turvallisuusstandardien ansiosta teet meillä ostoksesi luotettavan turvallisesti. Lisätietoja aiheesta löydät tästä.

Mikä on 3D-Security Code?

Verkkokaupoissa maksettaessa 3-D Secure -menetelmä antaa lisäturvallisuutta ja estää luottokorttisi luvattoman käytön. 

Järjestelmämme toimii seuraavilla menetelmillä: Verified by Visa ja MasterCard SecureCode.

Kun olet antanut luottokorttitietosi, avautuu ikkuna, jossa kysytään turvakoodiasti. Kun olet syöttänyt sen, pankkisi tarkistaa sen. Ensimmäinen 3DS-koodisi on tullut kirjeen mukana, kun sait luottokorttisi pankilta. Jos olet hävittänyt koodin, ole hyvä ja ota yhteyttä pankkiin. Voit muuttaa tämän ensimmäisen koodin milloin hyvänsä. 

Jollet ole vielä rekisteröitynyt, sinun täytyy ensin aktivoida tämä toiminto. Voit tehdä sen checkout-prosessin yhteydessä tai Visan tai MasterCardin kotisivuilla.

Sitten kun olet rekisteröitynyt, turvakoodia käytetään kaikkiin verkko-ostoksiin. Yhä useammat verkkokaupat käyttävät tätä menetelmää asiakkaidensa edun ja turvallisuuden vuoksi. 

Lisätietoja löydät seuraavilta verkkosivuilta:

MasterCard: http://www.mastercard.com/fi/personal/fi/education/fraud_protection.html

Verified by Visa: https://www.visa.fi/fi/maksa-visalla/online-maksut

Tallennetaanko luottokorttitiedot?

Voit tallentaa luottokorttisi meidän tietokantaamme. HUOMIO: tämä ei tarkoita, että tallentaisimme kuitenkaan luottokorttitietojasi. Ne lähetetään suojattuina pankillesi tai palveluntarjoajalle (luottokorttiyhtiö). Me saamme tarkistusnumeron, joka on yhdistetty tiliisi. Me tallennamme vain tämän tarkistusnumeron. Se tarkoittaa, että meillä ei ole sinun koko luottokorttitietojasi. 

Lisäksi luottokorttisi on sidottu annettuun osoitteeseen. Se tarkoittaa, että tilatessasi samaan osoitteeseen, luottokorttitietoja ei tarvitse tarkastaa erikseen joka kerta, koska meillä jo on tarvittava tarkistusnumero. 

Jos kuitenkin haluat, että pakettisi toimitetaan toiseen osoitteeseen, meidän täytyy tarkistaa luottokorttisi uudelleen. Muuten ei ole mahdollista lähtettää pakettia poikkeavaan osoitteeseen. 

Paypal

Jos haluat maksaa PayPalilla, siirryt tilauksen lopuksi suoraan PayPalin sivulle. Siellä voit kirjautua sisään PayPal-tilisi tiedoilla ja vahvistaa maksun.  

Muutaman minuutin kuluttua maksusi näkyy systeemissämme, ja tilauksesi voidaan käsitellä. Maksaessasi PayPalilla laskun summa veloitetaan heti kun olet päättänyt tilauksen. 

Tämä tapahtuu myös silloin heti, jos tavara ei olekaan varastossa ja pystymme lähettämään pakettisi vasta muutaman päivän kuluttua. 

Jos Paypalilla maksettaessa syntyy lisäkuluja, me huolehdimme niistä. Sinulle ei tule maksettavaksi mitään ylimääräistä. 

Klarna (Billpay)

Kun valitset Klarna-laskun, maksat tavarat vasta lähetyksen jälkeen 30 päivän sisällä tilauksesta. Saat Klarnalta laskun tilinumeroineen ja maksuviitteineen heti kun tilaus on lähetetty. Ole hyvä ja maksa laskun summa maksukumppanillemme Klarnalle laskun tietojen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit myös ladata laskun Klarnan verkkosivuilta tai sovelluksen kautta.

Ota huomioon, että valitessasi maksutavaksi Klarna-laskun, summa on maksettava suoraan kumppanillemme Klarnalle.

ÄLÄ maksa summaa niceshops GmbH-yhtiön tilille. Saat maksutiedot suoraan Klarnalta sähköpostitse.

Klarna-maksua varten vaaditaan seuraavat tiedot:

  • syntymäaika
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Huomautus: Klarna-laskun eräpäivä ei ole riippuvainen meidän 30 päivän palautusoikeudestamme. Lasku on maksettavissa 30 päivän sisällä laskun päivämäärästä.

Klarnan maksusuoritusstatus

Me emme näe, mitä maksuja sinulla on Klarnalle auki, sillä nämä tiedot ovat tietosuojan alaisia.

Saat laskun maksutietoineen suoraan Klarnalta sähköpostitse. Voit ottaa aina suoraan yhteyttä Klarnaan tai kirjautua Klarnan sovellukseen ja hallita maksujasi sitä kautta.