Palautukset

Sinulla on oikeus palauttaa vastaanottamasi tuotteet ilman syyn nimeämistä 14 päivän sisällä lähettämällä tavaran takaisin palautuslähetyksellä.

Palautusten käyttöehdot

Seuraavia palautusten käyttöehtoja sovelletaan sellaisissa tuotteissa, jotka voidaan lähettää postipakettina

Postipakettina lähetettävien tuotteiden palautus

Kuluttajana sinulla on oikeus purkaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa ilman velvoitetta nimetä syytä. Nämä neljätoista päivää lasketaan siitä päivästä, kun sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, muu kuin tavaran kuljettaja, on ottanut tilauksen viimeisen tuotteen vastaan.

Käyttääksesi palautusoikeutta, sinun täytyy toimittaa osoitteeseen

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 - Paldau
AT

Sähköpostiosoite: suomi@biolindo.com
Faksinumero: (+43) 720 710740 9000

selvitys päätöksestäsi purkaa tämä sopimus (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostitse).

Voit käyttää valmista palautuslomakemallia (valmis palautuslomake), mutta se ei ole välttämätöntä. Turvataksesi 14 päivän määräajan riittää, että lähetät tiedonannon palautuksesta ennen määräajan umpeutumista.

Palautuksen seuraukset

Jos purat tämän sopimuksen, korvaamme kaikki maksamasi maksut joita olemme veloittaneet, mukaan lukien perustoimituskulut (poikkeuksena lisäkustannukset, jotka johtuvat jostain muusta valitsemastasi kuljetustavasta, joka on eri kuin tarjoamamme edullisin standarditoimitus), heti, tai viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet ilmoituksen palautuksesta. Käytämme samaa maksumenetelmää, jota asiakas on käyttänyt ostohetkellä, ellei nimenomaan ole sovittu toisin; sinulta ei kuitenkaan veloiteta mitään lisämaksuja takaisinmaksusta. Voimme pidättää takaisinmaksua siihen saakka kunnes olemme saaneet palautetut tavarat takaisin, tai kunnes olet todistanut, että tavarat palautetaan. Maksu suoritetaan aikaisemman ajankohdan perusteella.

Palautettavat tuotteet tulee toimittaa takaisin välittömästi tai viimeistään neljäntoista päivän sisällä siitä ajankohdasta, jolloin olet ilmoittanut meille sopimuksen mukaisesta palautuksesta, osoitteeseen

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 - Paldau
AT

Määräaikaa on noudatettu, jos tuotteet läheteään ennen neljäntoista päivän määräajan umpeutumista. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuslähetyksen välittömät kulut.

Palautusoikeus ei koske tilauksia eikä tuotetoimittuksia, jotka eivät ole vakiomuotoisia vaan ovat valmistettu asiakkaan toiveiden tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Liästietoja palautusoikeudesta löydät palautuslähetykset-osiosta https://www.ecco-verde.fi/info/palautuslaehetykset.

Palautusoikeutta ei sovelleta seuraavissa tapauksissa:

Palautusoikeus ei koske tilauksia eikä tuotetoimituksia, jotka eivät ole vakiomuotoisia vaan ovat valmistettu asiakkaan toiveiden tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä.
Tuotteita, jotka pilaantuvat herkästi ja joiden parasta ennen -päiväys umpeutuu nopeasti.
sinetöityjä tuotteita, jotka terveydellisistä tai hygieniasyistä eivät sovellu palautettaviksi, joiden sinetti on poistettu.
Tuotteita, joita luonteensa vuoksi ei voida erottaa muista kokonaisuuteen kuuluvista tuotteista.
Alkoholijuomat, joiden hinta on sovittu tilauksen yhteydessä, jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluessa tilauksesta ja joiden markkinahinnan vaihteluun myyjä ei voi vaikuttaa.
Ääni- tai videotallenteita tai tietoteknisiä sovelluksia, jotka toimitetaan sinetöidyissä pakkauksessa ja joiden sinetti on poistettu.
Sanoma- , aikakausi- ja kuvalehdet, pois lukien tilaussopimukset.

Palautusoikeusselvityksen loppu