Tietoa meistä

Biolindolla shoppailu on helppoa ja turvallista!

Biolindolta löytyy tällä hetkellä noin 500 ekologisesti puhdasta tuotetta 30:ta kansainväliseltä valmistajalta. Ja uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää! Biolindolta löydät aineet muun muassa ympäristöystävälliseen puhdistukseen, pyykinpesuun, tahranpoistoon ja rasvanpoistoon. 

Ekologiset ja ympäristöystävälliset pesuaineet toimivat samalla tavalla kuin tavalliset pesuaineet. Biolindon tuotteet ovat kuitenkin hyväksi niin ympäristölle kuin myös sinulle. Tavallisissa pesu- ja puhdistusaineissa olevat hajoamattomat materiaalit joutuvat ensin jäteveteen ja usein biologisen kierron kautta päätyvät ravintoketjuun ja siksi ennemmin tai myöhemmin myös lautasillemme. 

Ostoksien tekeminen Biolindon verkkokaupassa on yksinkertaista. Kun olet valinnut suosikkituotteesi voit maksaa ostoksesi haluamallasi tavalla, luottokortilla, PayPalilla, laskulla, suoraveloituksella tai Sofortüberweisung -palvelulla. Me huolehdimme lopusta mahdollisimman nopeasti. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua tarpeen vaatiessa! 

Hauskoja shoppailuhetkiä!