Yleiset toimitusehdot ja peruutusoikeus

Yleistä

Päivitetty 14.12.2022

Tervetuloa www.biolindo.fi-kaupan verkkosivuille!

Nämä yleiset toimitusehdot, sekä peruuttamisoikeus (jäljempänä "toimitusehdot"), säätelevät kauppaa Biolindo Suomi-verkkokaupan kautta. Nykyisessä versiossaan ne muodostavat sopimusperustan jokaiselle tilauksellesi www.biolindo.fi -kaupassa.

www.biolindo.fi -verkkokaupassa tavaroita tarjotaan myytäväksi Itävallan kuluttajasuojalain (KSchG) 1 §:n 1 momentin 2 kohdassa ja 1 §:n 3 momentissa tarkoitetuille kuluttajille sekä 1 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetuille yrittäjille.

Biolindo Suomi on verkkokauppa eli niceshops GmbH-yrityksen verkkokauppaprosessien asiakas. niceshops-konserni on erikoistunut verkkokauppojen suunnitteluun ja logistiikkaan verkkokaupan alalla eri tuotesegmenteissä. www.biolindo.fi -verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten sopimuskumppanisi on:

niceshops GmbH
Saaz 99
8341
Paldau
Itävalta

Sähköposti: suomi@biolindo.com
Puhelin: (+43) 720 303050

(jäljempänä "niceshops GmbH" tai "me").

Tekstissä esiintyvät käsitteet viittaavat yhtä lailla kaikkiin sukupuoliin.

Toimitusehtojen hyväksyminen

Aina kun teet tilauksen www.biolindo.fi-kaupan sivuilla, hyväksyt nämä toimitusehdot ja niiden yksinomaisen voimassaolon.

Kaikkiin sinun ja niceshops GmbH-yrityksen välisiin liikesuhteisiin sovelletaan näitä ehtoja tilaushetkellä voimassa olevassa versiossa. Poikkeamat näistä toimitusehdoista tai ristiriitaisista liiketoiminta- tai ostoehdoista eivät tule osaksi sopimusta.

Voimme muuttaa näitä yleisiä ehtoja yksipuolisesti vain, jos se on tarpeen myöhempien vastaavuushäiriöiden poistamiseksi tai ehtojen mukauttamiseksi muuttuneisiin oikeudellisiin tai teknisiin puitteisiin. Tällainen myöhempi muutos ei voi aiheuttaa sinulle haittaa.

Asiakastili ja tilaaminen vieralijana

Voit joko rekisteröityä www.biolindo.fi -verkkokauppaan henkilökohtaisella asiakastilillä tai tehdä meiltä tilauksia vieralijana ilman asiakastiliä. Olet vastuussa siitä, että antamasi tiedot ovat aina täydellisiä ja oikeita.
Jos sinulla on asiakastili, voit päivittää tietojesi mahdolliset muutokset sitä kautta. Olet vastuussa kirjautumistietojesi luottamuksellisesta käsittelemistä ja suojaamisesta luvattomalta käytöltä. Jos epäilet valtuuttamattomien henkilöiden väärinkäyttäneen kirjautumistietojasi tai muita tietojasi, meille on ilmoitettava siitä välittömästi.

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinnat ovat kokonaishintoja. Ne sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron. Voimassa olevat hinnat ovat aina tilaushetkellä ilmoitetut summat.

Maksu suoritetaan niceshops GmbH-yrityksen tilille valitsemasi maksutavan perusteella.

Joskus voimme käyttää teknisiä markkinointikeinoja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisia hintoja tai alennuksia automaattisen päätöksenteon perusteella. Tässä tapauksessa sinulle ilmoitetaan jokaisen tuotteen kohdalla tällaisesta mukauttamisesta.

Toimituskulut

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Tietystä tilaussummasta alkaen toimituskulut voidaan jättää pois. Ennen kuin päätämme tilauksesi, ilmoitamme sinulle tilauksestasi aiheutuvista toimituskuluista. Saat lisätietoja toimituskuluista täältä .

Käteismaksulla toimituksen yhteydessä maksettaessa kuljetuspalvelun tarjoaja veloittaa vielä lisämaksun palvelusta. Kuljetusyhtiö veloittaa tämän suoraan sinulta.

Kestotilaukset

Tarjoamme tietyille tuotteille kestotilauksia. Tilaamalla kestotilauksen annat meille toimeksiannon toimittaa tilatut tuotteet sinulle valittavissa olevin väliajoin (kestotilaustoimitukset). Jokaisesta kestotilaustoimituksesta veloitetaan vastaavat tuotteet ja toimituskulut valitsemasi maksutavan mukaan.

Kestotilaukset ovat toistaiseksi voimassa, eikä niillä ole vähimmäisaikaa. Peruutusajan päätyttyä kumpi tahansa osapuoli voi peruuttaa voimassa olevat tilaukset milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Lähetä peruutukset osoitteeseen suomi@biolindo.com. Kestotilaustoimitukset, jotka ovat menneet valmisteluun ennen peruutusilmoituksesi vastaanottamista ja joista on lähetetty sinulle vastaava lähetysvahvistus, veloitetaan vielä.

Hinnan oikaisut: Tilaamiesi tuotteiden kustannuksia sekä toimituskuluja voidaan alentaa tai korottaa seuraavilla ehdoilla tulevia kestotilaustoimituksia koskien. Pidätämme oikeuden tehdä hinnanmuutoksia, jos meihin vaikuttaa kustannusten nousu tai kustannusten aleneminen, joka johtuu ulkoisista olosuhteista, joihin me emme voi vaikuttaa. Tällaisia olosuhteita ovat erityisesti muutokset laissa, muutokset valmistajien, tavarantoimittajien, kuljetuspalveluntarjoajien, ulkopuolisten palveluntarjoajien tai alihankkijoiden kustannuksissa, muutokset tuotanto- ja lisensointikustannuksissa, muutokset tarvitsemamme laitteiston tai ohjelmiston kustannuksissa, palkankorotukset sekä yleiset ja merkittävät muutokset kustannuksissa, jotka johtuvat taloudellisesta inflaatiosta tai deflaation vaikutuksesta. Tavaroiden hintojen muutoksia tapahtuu vain siinä määrin, mitä omat kustannuksemme tiettyjen tuotteiden osalta nousevat tai laskevat.
Saat sähköpostiisi tiedon tilaamiesi tuotteiden tulevista hintamuutoksista hyvissä ajoin ennen seuraavaa kestotilaustoimitustasi. Voit vastustaa tulevaa hintamuutosta tämän ajanjakson loppuun saakka peruuttamalla tilauksesi. Muussa tapauksessa ilmoitetut hintamuutokset katsotaan hyväksytyiksi.

Maksuehdot

niceshops GmbH hyväksyy verkkokaupassa luetellut maksutavat.

Toimitusehdot

Ellei toisin ole sovittu, toimitus tapahtuu ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen tai noutopisteeseen.

Jos olet kuluttaja, riski tavaroiden katoamisesta tai vahingoittumisesta siirtyy sinulle (vasta sitten), kun sinä tai sinun valtuuttamasi kolmas osapuoli (joka ei ole rahdinkuljettaja) on ottanut tavaran haltuunsa.

Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu ostoskorissa ja tilauksen yhteenvedossa. Emme ole vastuussa toimittajien, valmistajien tai toimituspalveluntarjoajien esteistä. Mikäli toimitus tai sovitun toimitusajan noudattaminen tulee mahdottomaksi olosuhteiden vuoksi, joista emme ole vastuussa, meillä on oikeus peruuttaa sopimus kokonaan tai osittain. Ilmoitamme tästä välittömästi. Vahingonkorvausvaatimukset ovat tässä tapauksessa poissuljettuja, ellei meidän voida osoittaa olevan syyllisiä. Sinulle ilmoitetaan mahdollisista toimitusrajoituksista ennen tilausprosessin alkamista.

Jos sinulle toimitetut tavarat osoittavat ilmeisiä kuljetusvaurioita, pyydämme sinua reklamoimaan välittömästi kuljetuspalvelun tarjoajalle ja ottamaan meihin yhteyttä. Reklamoinnin tai yhteydenoton epäonnistuminen ei vaikuta kuluttajien lakisääteisiin takuu- tai virhevastuuvaatimuksiin. Tällä tuetaan vaatimuksiamme kuljetuspalvelun tarjoajaa vastaan tai vedotaan näin vakuutusyhtiöön.

Voimme lisätä "ilmaisia tuotteita" tilaukseesi vapaaehtoisesti. Ilmaisiin tuotteisiin ei ole oikeutta. Jos peruutat sopimuksen, ne on myös palautettava.

Maksuehdot

niceshops GmbH hyväksyy verkkokaupassa luetellut maksutavat.

Virhevastuu ja takuu

Ellei toisin mainita, sovelletaan yleisiä lakisääteisiä määräyksiä.

Virhevastuu ei kata asiakkaan aiheuttamia vikoja. Tämä pätee erityisesti virheelliseen käsittelyyn, virheelliseen käyttöön tai luvattomiin korjausyrityksiin.

Jos toimitetut tavarat osoittavat selviä kuljetusvaurioita, asiakkaan on ilmoitettava virheistä välittömästi toimittajalle ja otettava välittömästi yhteyttä tarjoajaan. Valituksen tai yhteydenoton tekemättä jättämisellä ei ole vaikutuksia kuluttajien lakisääteisiin virhevastuuvaatimuksiin, ja sitä käytetään vain tukemaan tarjoajaa vaatimustensa esittämisessä tavaroiden toimittanutta yritystä tai vakuutusyhtiötä vastaan.

Siltä osin kuin valmistajan takuu on olemassa, asiakkaan on vedottava tästä aiheutuvien vaatimusten osalta suoraan valmistajaan. Jos asiakas on kuluttaja, hänelle on ilmoitettava takuusta kirjallisesti tai muussa pysyvässä tiedostomuodossa (esim. sähköpostitse). niceshops GmbH-yhtiö ei vastaa valmistajan takuusta. Mahdollinen valmistajan takuu ei rajoita niceshops GmbH-yhtiön virhevastuuta.

Tarjoaja ei takaa, että verkkokaupassa julkaistut valokuvat ovat identtisiä tosiasiallisesti toimitettujen tuotteiden kanssa.

Vastuuvapauslauseke

Asiakkaan vahingonkorvausvaatimukset niceshops GmbH-yritystä vastaan ovat poissuljettuja, ellei niceshops GmbH tai heidän sijaisagenttinsa tai edustajansa ole toimineet tarkoituksella tai törkeästi huolimattomasti.

Vastuun määrä on rajoitettu sopimuksen tekohetkellä tyypillisesti ennakoitaviin vahinkoihin.

Tarjoaja ei ole vastuussa yrityksille heidän menetetyistä voitoistaan.

Tämä ei koske vastuuta ihmishengen menetyksestä, kehon ja terveyden vahingoittumisesta, olennaisen sopimusvelvoitteen huolimattomasta tai tahallisesta rikkomisesta tai tuotevastuulaista.

Tarjoaja ei ole vastuussa, jos hän ei pysty täyttämään sopimussuhteen mukaisia velvoitteitaan olosuhteista johtuen, joista hän tai avustaja ei ole vastuussa. Tämä koskee muun muassa energia- tai telepalvelujen saatavuuden puutetta sekä ylivoimaista estettä.

Tietosuoja

Tietosuojasäännökset löytyvät tietosuojailmoituksesta.

Tarjoaja huomauttaa, että asiakkaan tietoja voidaan käsitellä mainostarkoituksiin oikeutettujen etujen perusteella (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Asiakas voi milloin tahansa vastustaa tätä tietojenkäsittelymuotoa (GDPR: n 21 artiklan 2 kohta).

Muutokset yleisiin toimitusehtoihin / muutosoikeus

Meillä on oikeus muuttaa yksipuolisesti näitä yleisiä toimitusehtoja, sikäli kuin se on tarpeen myöhemmin syntyvien vastaavuushäiriöiden poistamiseksi tai muutettujen oikeudellisten tai teknisten puitteiden mukauttamiseksi. Ilmoitamme asiakkaalle mahdollisista muutoksista lähettämällä muutettujen sääntöjen sisällön asiakkaan viimeiseen tiedossa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Muutoksesta tulee osa sopimusta, jos asiakas ei vastusta muutoksen sisällyttämistä sopimussuhteeseen joko kirjallisesti tai tekstimuodossa kuuden viikon kuluessa muutosilmoituksen vastaanottamisesta. Tällainen myöhempi muutos ei voi aiheuttaa haittaa asiakkaalle.

Vastuuvapauslauseke

Vahingonkorvausvaatimukset niceshops GmbH -yhtiötä kohtaan suljetaan pois, ellemme me tai sijaisedustajamme ole toimineet tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella.

Vastuu rajoittuu sopimuksen tekohetkellä tyypillisesti ennakoitaviin vahinkoihin.

Emme ole vastuussa yrityksille niiden menetetyistä voitoista.

Vastuu henkeen, ruumiiseen ja terveyteen kohdistuvista vahingoista, tuottamuksellisesta tai tahallisesta olennaisten sopimusvelvoitteiden rikkomisesta aiheutuneista vahingoista sekä tuotevastuulain mukainen vastuu säilyy ennallaan.

Emme ole vastuussa, jos emme pysty täyttämään sopimussuhteesta johtuvia velvoitteita olosuhteiden vuoksi, joista me tai edustajamme emme ole vastuussa. Tämä koskee muun muassa energian tai telepalvelujen saatavuuden puutetta sekä ylivoimaista estettä.

Tietosuoja

Tietosuojasäännökset löytyvät tietosuojalausekkeesta.

Sopimuksen kieli, sovellettava laki ja toimivalta

Sopimuksen tekemiseen käytettävissä oleva kieli on suomi.

Tähän sopimussuhteeseen sovelletaan Itävallan lakia, ja sitä käytetään sopimuksen perustana. Jos olet kuluttaja, tämä lainvalinta ei kuitenkaan saa johtaa siihen, että sinä menetät suojan, jonka asuinmaasi pakolliset määräykset tarjoavat sinulle (vrt. Rooma I-asetuksen 6 artiklan 2 kohta). Kansainvälistä tavarakauppaa koskevan Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen (YK:n kauppasopimus) ja toiselle valtiolle siirtämisen soveltaminen on poissuljettua.

Jos et ole kuluttaja, yksinomainen oikeuspaikka on Graz, Itävalta.

Välimieslautakunta ja riitojenratkaisu verkossa

Annamme kuluttajille vaihtoehtoisen riidanratkaisumenettelyn seuraavalle vaihtoehtoiselle riidanratkaisuelimelle: https://www.ombudsstelle.at

Kuluttajilla on myös mahdollisuus ottaa yhteyttä EU:n verkkoriitojenratkaisualustaan: https://ec.europa.eu/odr

Voit myös lähettää valituksen suoraan meille osoitteeseen: suomi@biolindo.com