Tuotteet

Miksi jokin tuote/ merkki voi yhtäkkiä kallistua?

Meillä on valikoimassa useiden valmistajien eri merkkejä. Jokainen hinta on sovittu tuottajan tai toimittajan kanssa. Valmistajat saattavat määrätä hinnankorotuksia, ja silloin meidän on valitettavasti pakko muokata tuotteiden hintaa. 

Mihin voin käyttää kohtaa "Toivelistani"?

Sinulla on mahdollisuus luoda tilillesi oma toivelista. Voit käyttää tätä toimintoa omina muistiinpanoinasi tai voit tehdä listastasi julkisen ja jakaa sen ystäväpiirisi kesken sähköpostitse ja ilmoittaa heille esimerkiksi syntymäpäivälahjatoiveistasi. Voit tehdä muutoksia Toivelistaasi milloin tahansa tai poistaa sen milloin tahansa. 

Tuotesuunnittelu poikkeaa verkkosivustomme kuvasta

Pyrimme aina tarjoamaan ja pitämään kaikkien tuotteiden kuvat ajan tasalla. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että emme ole heti saaneet tietoa valmistajien tekemistä muutoksista. Pyydämme kärsivällisyyttä! Jos huomaatte tällaisia kuvia verkkosivuillamme olisi mukavaa jos ilmoittaisitte niistä meille. Kiitos!  

Saaz 99
8341 Paldau
Austria

Ohjeet palautteen antamiselle

Etkö löydä haluamaasi tuotetta?

Iloitsemme jokaisesta ehdotuksesta uusien tuotteiden ottamisesta valikoimaan. Yritämme saada nämä tuotteet tai vastaavan merkin valikoimaamme. Soita vain meille tai lähetä meille sähköpostia!

Tuotteemme

Myymme maailmanlaajuisesti tunnettujen valmistajien tuotteita. Verkkosivuiltamme löydät tarkat tiedot jokaisesta tuotteesta. Huomaathan, että joitakin tuotteita myymme myös suuremmissa erissä. Löydät hintatiedot verkkosivuiltamme mikä pakkauskoko on sinulle kaikkein edullisin. Joissakin tapauksissa on saatavilla myös paljousalennus.

Tuotearviot

Olisimme iloisia, jos voisitte arvioida verkkosivuillamme ostamasi tuotteet. Näin annat meille sekä muille asiakkaille arvokasta apua. Arvoidaksesi tuotteita sinun tulee olla kirjautuneena sivustollemme. Löydät ostamasi tuotteet osiosta "Oma tili ". Siellä voit helposti ja yksinkertaisesti kirjoittaa arvion. Voit tehdä tietenkin arvion myös jokaisen tuotteen kohdalla. 

Arvioinnissa tuotteille annetaan tähtiä. Viisi tähteä on paras saavutus. Lisäksi voit myös antaa oman mielipiteesi tuotteesta. Käyttämällä tätä toimintoa annat meille ja muille asiakkaille paremman kuvan tuotteesta. 

Kun olet tehnyt tilauksen voit antaa ostokokemuksestasi meillä arvion myös palvelussa Echte Bewertungen (www.echte-bewertungen.com). 

Tuotteiden myynti, jotka eivät ole varastoituna

Yritämme pitää yllä niin suurta varastoa kuin mahdollista. Jos kuitenkin käy niin, että juuri haluamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, on se jo matkalla sinne tai olemme tilanneet sitä lisää tavaran toimittajalta. Kun tuote saapuu varastoomme lähetämme sen välittömästi sinulle. Tarkka toimitusaika näkyy ostoskorissa ennen ostotapahtuman päättämistä.

Onko sinulla lisää kysyttävää tuotteista?

Olemme tavoitettavissa! Soita meille tai lähetä meille sähköpostia. Testaamme tuotteitamme aina uudelleen ja pyrimme antamaan sinulle parasta mahdollista tietoa. Kuitenkin, meillä on erittäin laaja valikoima ja jos emme tiedä oikeaa vastausta kysymme sitä valmistajalta ja kerromme sinulle vastauksen niin pian kuin mahdollista. Soitamme sinulle tai lähetämme sähköpostia! Odotamme yhteydenottoasi!