Multikraft "Hyvin pyyhkii" -puhdistussetti

Monipuolinen tehosetti kotitalouksiin

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Multikraft Multi Fresh sitruunaruoho-huonesuihke
Multikraft eMC-puhdistusainesetti 5 kpl
Multikraft EM Klar - Multi Fresh huonesuihke

Kuvaus tuotteesta

Tässä setissä yhdistyvät todistetusti tehokkaiden mikro-organismien tehokkaat voimat! Nämä kätevät positiiviset bakteerit toimivat nopeammin kuin negatiiviset bakteerit, vievät niiltä elinalan ja pääsevät eroon liasta luonnollisesti. Tehokkaat mikro-organismit jäävät sitten puhdistetuille pinnoille ja aktivoituvat uudelleen, jos ne taas likaantuvat - niin puhtaus kestää pidempään. Lisäksi erittäin riittoisat, ohennettavat puhdistusaineet neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja varmistavat säännöllisellä käytössä terveellisen sisäilman ympäristöä saastuttamatta. Näitä arvokkaita mikro-organismeja on myös keraamisissa putkissa, mikä tarkoittaa, että niiden vaikuttavaa vaikutusta voidaan käyttää paitsi talossa myös puutarhassa, esimerkiksi lammen- tai kasteluveden optimaaliseen valmistukseen.

Ominaisuudet:

  • tehokkaiden mikro-organismien kanssa
  • monipuolisesti käytettävissä
  • yksinkertainen käytö
  • erittäin riittoisa
  • hygieenistä puhtautta
  • ympäristöystävällinen
  • puhdistusaineet varmistavat tehokkaan hajujen neutraloinnin

Sisällys:

eMC Power Cleaner: Tämä monipuolinen puhdistusaine sopii kaikille keittiön ja kylpyhuoneen pinnoille sekä hyllyille ja huonekaluille, se loihtii myös kimaltelevat puhtaat lattiat! Erittäin tehokas puhdistusaine laimennetaan vedellä ja on siksi erittäin taloudellinen käyttää - 1 ml puhdistusainetta sekoitetaan 1 litraan vettä.

eMC Limescale Cleaner: Tämä aine poistaa kaikkein pinttyneimmätkin kalkkijäämät ja palauttaa kylpyhuoneeseen säteilevän kiillon! Kalkkia liuottavan vaikutuksensa vuoksi tätä puhdistusainetta ei saa käyttää kalkkipitoisille materiaaleille tai pinnoille, jotka ovat herkkiä sitruunahapolle. Valmiin puhdistusliuoksen valmistamiseksi 100 ml kalkinpoistoainetta laimennetaan 1 litralla vettä.

EM Klar alkuliuos: Tämä ratkaisu tarjoaa myös laajan valikoiman mahdollisia sovelluksia! 10-50ml alkuliuosta laimennetaan 1L:lla vettä suihkepullossa, jota voidaan käyttää ilmanraikastajana kotona, mutta myös esimerkiksi tallilla, jossa se neutraloi tehokkaasti hajuja. Rakennusalalla EM Clear voidaan sekoittaa laimentamattomana rakennusmateriaaleihin, mikä estää eri aineiden haitallisia vaikutuksia ja vähentää pölyn muodostumista.

EM-keraamiset harmaat putket: Loputtoman kestävät keraamiset putket vakauttavat veden laatua, vähentävät vesiklustereita ja vähentävät pintajännitystä. Ne soveltuvat erityisen hyvin juoma-, lampi- ja kasteluveden elvyttämiseen.

Tuotetyypit: Ilmanraikastaja, Tuotepaketit
Merkki: Multikraft
Käyttö: Kylpyhuoneeseen, Universell, pinnat

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Multikraft "Hyvin pyyhkii" -puhdistussetti